Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Seminarul 'Strategii inovative de specializare inteligenta (S3) pentru regiunile de convergenta'

31/10/2011

Consiliul Judetean Timis, in colaborare cu Directia Generala pentru Politici Regionale a Comisiei Europene, a organizat in 27 octombrie 2011, la Timisoara, seminarul "Strategii inovative de specializare inteligenta (S³) pentru regiunile de convergenta", in contextul pregatirilor pentru viitoarea perioada de programare si a necesitatii regiunilor de a-si dezvolta propriile strategii pentru a investi mai eficient in cercetare, dezvoltare si inovare.

La eveniment au participat reprezentanti ai autoritatilor publice, ai responsabililor cu gestionarea fondurilor europene, ai universitatilor si centrelor de cercetare tehnologica, ai intreprinderilor mici si mijlocii, ai Agentiilor pentru Dezvoltare Regionala, ai Autoritatilor de Management si Organismelor Intermediare etc.

 

Din partea ADR Nord-Est a participat d-na Gabriela Macoveiu, director Comunicare si Promovare Regionala care a prezentat materialul intitulat „Strategii inovative de dezvoltare regionala in Romania - exemplul Regiunii Nord-Est”.

Prezentare ADR Nord-Est
Prezentari, fotografii si lista de participanti



Toate stirile »