Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Oportunitate de finantare a IMM-urilor inovative in domeniul medical

12/01/2021

ADR Nord-Est, in calitate de Ambasador al retelei DIGI-B-CUBE (Digital Innovations Disrupting Medical Diagnostics Value Chain), invita IMM-urile inovative sa acceseze schema de vouchere care sprijina proiectele axate pe integrarea inovatiilor digitale si a tehnologiilor disruptive in domeniul diagnosticului medical si al lanturilor valorice conexe.

Intreprinderile mici si mijlocii (inclusiv noile startup-uri) care opereaza in domeniile sanatatii, medicinei, biotehnologiei, biofarmei, IT sau sectoarelor conexe (robotica, automatizari, electronica, nanotehnologii etc.) pot solicita finantare fara capitaluri proprii de pana la 60.000 euro prin intermediul schemei de vouchere DIGI-B-CUBE.

Termenul limita de depunere a proiectelor este 3 februarie 2021. Procesul de evaluare va dura maxim 4 saptamani.

Va invitam sa accesati urmatorul link pentru a descarca documentatia necesara depunerii de proiecte si pentru mai multe detalii: https://digibcube.eu/open-calls/, iar intrebarile suplimentare pot fi transmise pe adresa de mail: info@digibcube.eu.

Mentionam faptul ca aceasta sursa de finantare poate sprijini si dezvoltarea de produse inovative in domeniul medical in contextul necesitatilor evidentiate de pandemia COVID-19.

De asemenea, mentionam ca in cadrul competitiei organizate in 2020, printre castigatori s-a aflat si consortiul format din SenticLab, Duk Tech si Luxro SRL, companii din Regiunea Nord-Est, cu proiectul Artificial Intelligence Assisted Diagnosis for Peripheral Arterial Disease .

Incurajam aplicarea pe acest program, experienta noastra a fost una pozitiva, am colaborat foarte bine cu reprezentantii Oslo Cancer Cluster care a constituit punctul de contact si derularea proiectului s-a realizat fara probleme. Intentionam sa aplicam in aceeasi formula de parteneriat si pe voucherele de inovare in februarie 2021 ”, a declarat Mihaela Breaban, director stiintific SenticLab.

Coordonatorul consortiului este Oslo Cancer Cluster, DIGI-B-CUBE fiind finantat prin Programul Orizont 2020, INNOSUP licitatia 2018. Partenerii de proiect sunt Clusterul DigitalNorway, SECPHO Spania, Ci3 Cluster for Individualized Immune Intervention, Germania, Cluster ITC INFOPOLE, Belgia, Business Upper Austria.



Toate stirile »