Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Forumul Regional de Investitii Nord-Est Romania la a IV-a editie

17/10/2007

In perioada 1 – 2 noiembrie 2007 Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est in parteneriat cu Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Bacau, Primaria Municipiului Bacau, Consiliul Judetean Bacau si Institutia Prefectului - Judetul Bacau organizeaza cea de-a IV-a editie a Forumului Regional de Investitii Nord - Est Romania.
Manifestarea va fi gazduita in acest an de Municipiul Bacau, recunoscut pentru dinamica sa economica si potentialul antreprenorial ridicat, si va cuprinde doua evenimente distincte:

  • Conferinta „Dezvoltare regionala durabila in contextul inovarii”
  • Bursa de Contacte

Conferinta se va desfasura in perioada 1-2 noiembrie 2007 la Sala de Conferinte din cadrul SC „Agricola International” SA Bacau (Calea Moldovei nr.94) si va include tematici de interes pentru mediul de afaceri si administratiile publice locale din Regiunea Nord-Est, privind implementarea si cresterea capacitatii de absorbtie a Fondurilor Structurale si promovarea oportunitatilor de investitii in Regiunea Nord-Est. De asemenea se vor propune solutii pentru dezvoltarea regionala durabila si reducerea decalajelor de dezvoltare fata de regiunile prospere din tarile membre ale Uniunii Europene. Programul complet al dezbaterilor il gasiti atasat.

In data de 2 noiembrie 2007, incepand cu ora 12.00, in incinta HIT Park Hemeiusi va fi organizata Bursa de Contacte, ce va avea 4 sectiuni simultane:

  1. Sectiune dedicata Autoritatilor de Management si/sau Organismelor Intermediare pentru Programele Operationale 2007-2013
  2. Sectiune dedicata bancilor comerciale din Regiunea Nord-Est
  3. Sectiune dedicata companiilor din sectorul constructii
  4. Sectiune dedicata organizatiilor de sprijinire a afacerilor si firmelor de consultanta

Daca doriti sa participati la acest eveniment in calitate de partener va rugam sa gasiti atasat oferta noastra de parteneriat.

Va rugam sa confirmati participarea Dvs. prin completarea si returnarea „Formularului de participare” la numarul de fax 0233 224 167. Pentru mai multe detalii persoana de contact este Dna. Liliana Baicu, telefon 0233 224 168, e-mail: lbaicu@adrnordest.ro

NOTA: Municipiul Bacau este situat in nord-estul Romaniei, pe E 85, la 300 Km de Bucuresti. Orasul beneficiaza de serviciile unui aeroport international, cu legaturi zilnice cu Italia, Germania, Grecia si Franta. Mai jos gasiti o lista cu cateva recomandari de hoteluri unde va puteti rezerva camera pe durata sederii.

Mentionam ca transportul intre Agricola International si HIT Park Hemeius este asigurat de organizatori. De asemenea pentru a veni in ajutorul dvs gasiti atasat harta zonei in care se va desfasura evenimentul.

Va asteptam cu interes.

1. Agenda
2. Formular inregistrare
3. Oferta parteneriat
4. Hoteluri Bacau
5. Harta
6. Invitatie



Toate stirile »