Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Au fost depuse primele proiecte pe POR in Regiunea Nord-Est

18/10/2007

ADR Nord-Est a primit joi, 18 octombrie 2007, primele cereri de finantare pentru Axa 2 din POR, Imbunatatirea infrastructurii regionale si locale de transport, domeniu de interventie 2.1 Reabilitarea si modernizarea retelei de drumuri judetene, strazi urbane – inclusiv constructia / reabilitarea soselelor de centura.

Proiectele depuse, in numar de doua, provin de la acelasi solicitant, Consiliul Judetean Iasi. Acestea sunt:

• “Reabilitarea si modernizarea drumului de interes regional DJ 208, limita judet Neamt – Iasi – limita judet Suceava” , cu o valoare totala de 61.002.656 RON
• “Reabilitarea si modernizarea infrastructurii rutiere interjudetene DJ 282C, DJ 282, DJ 282 B Iasi – Botosani", cu o valoare totala de 63.789.454 RON.

Proiectele sunt in acest moment in etapa de evaluare a conformitatii administrative si a eligibilitatii, urmand ca evaluarea completa sa dureze intre 60 si 90 de zile.

Prin POR au fost alocate Regiunii Nord-Est 143,06 mil EURO, pentru Axa 2. Licitatia deschisa pentru depunerea de proiecte a inceput in 10 septembrie 2007, iar pana la sfarsitul acestui an ADR Nord-Est asteapta si depunerea altor proiecte de acest gen.



Toate stirile »