Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

UEFISCDI a lansat BrokerMap - o platforma de colaborare si comunicare intre inovatori!

04/05/2020

Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI) a anuntat lansarea, in 30 aprilie 2020, a platformei digitale BrokerMap - www.brainmap.ro/brokermap, care aduce impreuna oameni si proiecte al caror obiectiv comun este gasirea de solutii la actuala criza epidemiologica.
Spatiul de colaborare vine ca raspuns la situatia fara precedent cauzata de pandemia COVID-19 si la nevoia de a accelera procesele care produc solutii concrete.

Platforma BrokerMap lansata de UEFISCDI se adreseaza, in principal, mediului de cercetare si de inovatie, dar ramane deschisa tuturor celor care au idei sau resurse si vor sa contribuie la rezolvarea unor probleme nou aparute, uneori, cu un grad ridicat de complexitate si ale caror solutii necesita noi punti de colaborare.

Contextul actual ne obliga la distantare sociala. Tocmai de aceea, implicarea si comunicarea devin si mai importante in randul comunitatii de Cercetare, Dezvoltare si Inovare (CDI) din Romania. BrokerMap este un instrument pe care il oferim membrilor comunitatii CDI si prin care dorim sa acceleram gasirea de rezolvari la provocarile cauzate de COVID-19, la nivelul intregii societati”, a precizat Adrian Curaj, Director General al UEFISCDI.

Pe platforma BrokerMap, anunturile cu idei, servicii si parteneriate sunt publicate gratuit, prin intermediul unui cont pe platforma BrainMap.

Sursa: UEFISCDI



Toate stirile »